lite orolig och snurrig

... sådärja, det var den skoldagen.
1,5h Managerial Informational System. 
Man kan tro att jag går en data/IT kurs. 
Excel inlämning, hm...
 
Det är så svårt att ta tag i skolan.
När min säng, Gossip Girl eller annat finns där. 
Skärpning på mig!


Sandi. Utsökt roast som vi bjöds på igår. 


Min mage har mått sådär de senaste dagarna. Ingen aning vad det kan vara, den kanske bara saknar svensk mat. Men iallafall så har jag börjat äta annan frukost som jag tänkte varva med. Det är som en slags gröt med nötter och russin som jag blandar i. Helt ok. 


Mitt campus/skolaär enormt. Det tar säkert 20-30 min att gå från ena änden till den andra. Det finns broar, sjöar och grejer inom campuset. Därför har 95% av studenterna cyklar. Alla lektioner slutar och börjar samtidigt, eller perioderna börjar och slutar samtidigt. Det ringer en klocka, som på lågstadiet. Och idag efter min lektion var det enormt mycket folk. Försökte fånga på bild, men alltid lika svårt. 
 


However. 
Jag har sedan liten blivit kallad 'fruktkungen' (om man ska översätta det direkt) av mamma&pappa.
Detta med rätta. Halva vårt kylskåp i Kina är fyllt med frukt som jag köpt. Som sagt, jag gillar att fylla skafferi och tycker inte alls om att inte känna att jag kan gå och småäta, om jag är sugen. hehe. Denna fruktsallad består av vindruvor,granatäpple minipäron och drakfrukt. Blandade med yoghurt, måste säga att youghurt med enbart granatäpple är en vinnare!

Mottagna kommentarer:

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0