Nunnan Diana, eller något.

HejHopp!

Nu vart det fredag.
Och oj vilken vecka!
Har varit många om och men, många frågetecken och byten angående mina kurser.
Nu har det äntligen (peppar peppar ta i trä) löst sig.
DOCK inte helt till min belåtenhet, tyvärr. 
Kurserna här uppfyller, som jag tidigare sagt, inte alla kraven för min utbildning. Vilket betyder att jag kommer att behöva läsa en kurs i vår, vilket faktiskt suger ganska mycket. 
Visst, en kurs mindre i Kina, men jag är i Kina för att plugga, inte för att slappa. Back in Sweden har jag jobb och andra grejer att göra. Skola också för den delen. MEN vad kan jag göra? inget. Så Nu ska jag läsa 2 bachelor och 2 masterkurser. Får väl se till att inte kugga dem iallafall, haha. 


Igår stack jag och Hanna till denna marknaden. Det är tur att jag kan räkna på kinesiska och att jag ser kinesisk ut, hehe. för här var det prutning som gällde. Och jag köpte 4 klänningar, varav 2 var sockersöta på galgen, dockan och för priset av 30-40 RMB var de mina. Dock insåg jag väldigt fort att jag ser ut som en 10 åring i de, så det blir presenter till lillsyrran, lucky for her. Örhängen, accesoarer och annat krafs köptes dessutom. 


Efter marknaden gick vi på konsert. Kör. Jacobs kompisar som vi vart på restaurang med tidigare sjöng, himla fint. Om jag ändå hade en sångröst, haha.

Nu är det Helg!
.. och jag ska iväg och leva livet som nunna, as I told you before. 
Jag har laddat kameran och ger en rapport på Söndag när jag kommer tillbaka.

Mottagna kommentarer:

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0