Jäklar, jag är kvar !

Tjohejs!

skit också, jag sitter kvar vid datorn ..
detta är inget bra med tanke på mitt prov imorgon . men men , ska faktsikt försöka lyfta rumpan efter detta inlägg.. fast nu kom jag på att jag skulle boka biljetter till bion Förtrollad också, skit ^^,

Har inte det hänt så för er någon gång? att man ska lämna datorn men sen ngn timma efter sitter man kvar, eftersom man kommit ihåg att man kabnske skulel kolla efter en sak , fastnar vid en blogg osv osv ..

Men nu MÅSTE jag faktiskt, just det, såg när jag gick förbi syrran,som läste om det,  Har Beyoncé släppt ut en till parfym ??
Själv tkr jag att ah, alla artister och stjärnor släpper ut parfymer, som ah ser likadana ut, luktar gör de väl nästan liakdant också .. Själv har jag faktiskt Curious med britneySpears 100ml med pumpflaska som jag fick av syrran i julklapp för 2 år sedan, har inte ens använt en tiondel. och den är gul nu, haha är nog för gammal (!)
Fast det är klart, skulle inte de göra parfymer, så skulel vi inte ha s¨många parfymer, eller ah. ni förstår ! de ger ju variation =) , Nästa fluga : DianaKines Summer party parfume ? ;)

image149image150
Lansering av ny parfym ?? eller ? Min punp flaska är iaf väldigt fiin, fast dock är parfymen gul nu ^^

image151
Från och med nu, så ska jag ladda upp en (ego) bild på mig Nästan varje gång, eftersom jag inte brukar bli så bra på mina ego kort nuförtiden så får det i värsta fall bli ett gammalt kort på mig..Detta kortet är från förra året,
Jag har jätte många ego kort på mig från när jag var "liten" , alltså yngre.- haha, ser dock likadan ut på alla..
Oj, kanske måste berätta varför, eftersom ni läsare kanske vill se vem jag är ! + kul med gamla kort + jag brukar itne ta så många kort åp mig själv nuförtiden, iaf inga som blir bra, eller ?

Plugga var det ja!!!

Vi hörs snart!
PussfrånKina, med en hungrig mage,

Mottagna kommentarer:
Postat av: Zack

Om du har Telias digital TV kan du hyra filmer direkt från dumburken och räkningen kommer
på bredbandsfakturan :)

Tc.

2007-12-18 @ 17:22:03
URL: http://cityoftheday.blogg.se
Postat av: Emma

Usch, det är inte lätt att slita sig ifrån datan :P Lycka till på provet :) Kram

2007-12-18 @ 17:41:18
URL: http://emmzoo.blogg.se

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0