sådärja !!

GodKväll allihopa !

ja nu är man hemkommen, mätt och belåten och även dagens jukalender blivit sedd ^^,

så då var det de dära som var så irriterande, !!
Kändisarnas nojjor, exempel att Victoria Beckham har fått en finne. ! OJ framsida med stor rubrik??, Lindsay Lohan har fått celluliter, Britney spears har gått upp i vikt, Christina Aguilera spottade på gatan, Jennifer Love Hewitt har en stor rumpa osv osv .. snälla någon , vad är det för något egentligen ? de är liksom helt 'vanliga' människor .. totally , men det roliga är . att människor tycker verkligen det är såå intressant och vi gapar förnämnt när vi ser det .. Jag kan inte säga att jag INTE är densamma, men Median borde tona ner lite . fast det är klart, lite svårt i denna värld just nu kanske.. vet inte vad jagklagar på just nu, jag menar 'vi' tkr om det, men kanske klagar jag över att folk borde få ett privatliv,,
Usch vad hemskt livet skulle vara om man förföljdes av människor överallt, !! uschanimig !!

image84image85
Kolla där, Madonna har blåtiror runt ögonen, har hon opererat sig? men snälla, låt henne göra det om det är så.. OJ katastrof! Lindsay Lohan har finnar, aj aj aj Lindsay verkligen inget som en kändis kan få.. !
image86
Jennifer Love Hewitt har en stor rumpa .. senaste nytt!!!

Stina, Hollywoodrag, den sidan var ju på engelska (A) eller vad förväntar jag mig ? =P haha, men jag hatar engelska ^^, gosch ;D så det fick bli aftonbladet.se ! hahaha !!

SOVGOTT!!
Vi hörs!
pussfrånkina

Mottagna kommentarer:
Postat av: elina

hahah då är vi två som är mindre bra på engelska, men jag var faktsikt inne på den sidan, och jag fatta! så ge inte upp hoppet ;)

2007-12-11 @ 22:41:43
Postat av: Silvia

ahmen diana, din svenska är väl inget att skryta med heller =P

2007-12-12 @ 00:12:32
URL: http://zille.blogspot.com

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0