Vanessa Hudgens .. besvikelse!

Tjohejsan !

Kommit hem från en ganska så slapp skoldag, behövde jagf, fast att jag sov mesta delen av filmen Shakespear in Love .. iaf iaf,,
kom hem , fick beröm av min företagsekonomilärare (A) Han frågade mig vilken inlämning/företag som var mitt, ni vet, frisörsalongen, och innan jag hann svara så sa han 'Oh just de ja, det var den som var så bra' , duktigt va? ^^ så nu är kursen slut =) typ 3 veckor innan, men men. känns gött, mkt bra !!

iaf, såg på High School Musical ,, den är ju sååå bra, iaf 1:an .. älskar låtarna och allt, dem är dock lite barsnilga, men söta som få ^^, kom då och tänka på Vanessa Hudgens, hon som spelar Gabriella, tycker hon är en sådan söt tjej, men kom när det för några månader kom ut med naken bilder och lättkläddabilder på henne, det var liksom så man tappade hakan ! Jag tänkte såhär ' nej det är inte hon, nej nej' för bilden man fått är ju en söt liten gullig tjej, inte skulle hon göra så?? gosch, en besvikelse ..
typ som om man har en förebild och den bilden bara förvrängs osv ..

image82
Kolla, skit söt tjej .. jag skulle också vilja ha så långt hår, men superlångt hår på mig är inte en bra matchning.
image83
ser ju fasen ut som en jävla porrstjärna eller liknande . är det samma person ? kan det vara möjligt ? hon ska ju vara som en förebild, ett gott föredöme för 'barn' som kollar på Disney Chanel/High School Musical, besviken .. Fick censurera bilden, eftersom det kändes lämpligt så , folk kan ta illa upp...

Ni får ha det bra ,
Vi Hörs snart
PussfrånKina


Mottagna kommentarer:
Postat av: Kenza

svar: haha nej det gör jag verkligen inte. =P

kram

2007-12-11 @ 18:17:00
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Fröken D

synd att det kom ut sånna bilder på henne, håller med dej om att hon är jättesöt.. men det va ju kanske int emeningen att hela världen skulle få se dom lättklädda bilderna..

2007-12-12 @ 11:29:28
URL: http://mjaomjao.blogg.se
Postat av: Anika

Jisses, då är det sant. :/ Trodde nt det om henne.

2007-12-13 @ 18:34:18
URL: http://ANIKAS.blogg.se
Postat av: Angelica

Förstår inte hur du kan tycka att hon ser ut som en porrstjärna, hon är ju bara naken liksom. :O

2007-12-15 @ 02:33:10

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0