Bamboo-örhängen ..

tjolahopp!

sitter här och funderar, har kollat in cocoo.se utbud av bamboo örhängen. hade tänkt beställa ett par, men då är frågan om man vill ha Large eller medium ? eller hjärtformade eller ringar ? hum

det var egentligen patricia, min kära vän. som började prata om man skulle köpa ett par sådana örhängen .. då fick jag mig den funderaren .. hm, jag tror det lutar mot ett par mellan,, de är ju 7 cm(i diameter de runda) och hjärtformade är 6.5 cm, och det är väkl ganska lagom stort? .. bådeär iaf slut i den storleken, så får vänta ..

Är det någon av er därute som har dessa ? vet hur stora de egentligen är, jag menar o ha dem in real life är ju itne densamam som att mäta med linjal .. iiih

RUNDA ELLER HJÄRTFORMADE ?? MEDIUM ELLER LARGE ? det är frågan !



Jag har fått den dära kicken att jag måste göra något med min blogg, desginen alltså, usch ser ju hemsk ut. ochinte alls för personlig, vad kan man göra ? .. jag är ju inte så hajj på detta och ingen photoshop heller.
jaja, får kolla runt lite !

Hoppas ni har det bra!
vi hörs
pussfrånkina!
(plugga hela dagen idag, matte prov imorgon .. wish me good luck!)

Mottagna kommentarer:
Postat av: Sofie

Heej lill tjejen!
Gå in på http://kenzaas.blogg.se/ hon lottar ut sådana på sin sida imorgon så snabba på! var med i tävlingen! Jag tror jag läste på hennes sida också att large var VÄLDIGT stora så jag tror att medium blir bra =)

Puss kram

2008-01-15 @ 17:39:42
URL: http://avhelamitthjarta.blogg.se

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0