Du är ANSTÄLLD !

.. drömmer jag om att alla butiker och jobb säger till mig ja !

nu när det är nytt år, så kmr ju även en ny sommar, jag som många andra i min ålder har fått den dära jag-måste-hitta-och-ha-ett-sommarjobb.

då är de ju de dära med o skriva CV , många förknippar CV som ett brev, ett långt tjockt brev med strl 12 times new roman, gärna så mkt som möjligt, och allt handlar om en själv,

  • vart man bor
  • vad man gillar o göra på fritiden
  • varför man ska anstälal en osv

Men CV ( Curriculum Vitae) är inte densamma som ett personligt brev, utan en 'handling' där man kortfattat skrivit ner sina erfarenheter och vad man kan .. sedan på mitt personliga brev, jaa jag ahr nog inte med att jag gilalr tennis osv.. jag tror inte de bryr sig om de ? eller?! .. iaf . nu låter det som jag är en gammal kärring, nej nej jag kunde heller int detta förens iår, när syrran lärde mig en massa skit (; och gav mig mall på hur man skriver det osv..
 

image355
Mitt CV . ni kan vara lugna ( ; det är Inte rosa ^^,
ville inte visa vad det stod, mer för att jag tänkte att de va min personliga handling kanske ..



Jobb ja .. jobbig sak de dära .
som ni kanske vet så har jag ju jobb, och även garanterad sommarjobb, på InfoOne, som telefonförsäljare.
Som faktiskt är ett bra sommarjobb, eftersom lönen är hög osv, men jag letar liksom mer efter upplevelser .. att ha testat många oliak jobb, lära sig mkt, tror det är mer meriterande än att ha haft samma jobb hela tiden, InfoOne lär jag stanna kvar, eftersom det är ett bra jobb vid sidan av skolan,. men inte på sommarn ..

Sedan har jag nog ganska stor chans att då på Dafgårds ifall jag skulle vilja det, eftersom mamman min jobbar där . men jag vet inte riktigt, är nog lite mer inriktad på handel osså, aja vi får se ..

Har ni sommarjobb?, jobb eller ngt ?

shit, de va ngt ja skulle skriva, men glömde botr de i samma veva som ja kom på det.

image75
jovisst, jordgubbsförsäljare har jag även testat på .. 2 sommrar tom .

Vi hörs!
PussfrånKina

Mottagna kommentarer:
Postat av: Anonym

Jag måste också hitta ett jobb, jobbigt svar ja;/ usch hatar det innan sommaren oc hatt jobba på sommaren också (ändå så är sommaren den bästa årstiden) haha:) vart har du tänkt och söka? förresten ha rjag också skaffat blogg:L haha faller för grupptrycket!

2008-01-06 @ 21:26:27
URL: http://frokensand.blogg.se

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0