Sverige vinner.

När det kommer till fyllekäk och bakismat så vinner det västerlädnska köket med hästlängder.
Gårdagens fyllekäk bestod av stektris.
Dagens bakismat bestod av kebab med sallad, gurka och sås i pitabröd (vilket ioförsig vad utsökt!). Dessutom oljig stekt tofu och pommesfrites. Vilket ioförsig också var gott, men går inte att jämföras med en hederlig kebabpizza med sås och pommes!


Tofun och pommes ser inte något vidare ut på bild. Men det var gott, det var det faktiskt. 

Det blev inte riktigt som planerat igår. Det blev en hederlig BigMac&Co som middagsmat, och det har aldrig smakat bättre. Mums. Och jag, lilla jag, klarar faktiskt av att äta en hel måltid - utan problem! Dags att lämna Happy Meal.. Dock är det så 'fruktansvärt dyrt' med BigMac&Co i Sverige (jämfört med Kina). Här kostar en måltid 18,50 (ca 20 kr). 

Iallfall. Vi umgicks i goda vänners sällskap på Marcus skolveranda. Hamnade sedan i en lägenhet full med spanjorer.(ingen på bild dock) Efter midnatt blev det fyllekäk aka stekt ris. 



Vi hamnade sedan på en ny klubb, S3. Där vi dansade natten lång. Dock var det inte lika mycket ös på kineserna som på oss, men det gick ingen nöd på oss. 

Det var tragiskt att se hur unga tjejer det fanns som underhöll gamla män eller rättare sagt gubbar. 
Det var tragiskt att se hur fulla vissa gubbar var. 
Det var tragiskt att se människor i åldern av mina föräldrar i det tillstånd att de antagligen inte visste vad dem hette. 
Det var hemskt. 
Men jag dansade vidare, kan inte vara så naiv. När verkligheten kommer ifatt en.

Mottagna kommentarer:

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0