Diana Hissar och Dissar

Hejsan !

allt bra ?
min dag har vart .. omvälvande.
startade med problem med banken & studiebidraget.
kort och gott, fick aldrig utbetalningen av studiebidraget i April,
och eftersom jag itne har kvitt på att jag lämnade in utbetalningen.
så kan det skapa problem.

aja.
hade Körlektion .
dumme jag glömde glasögonen(!!!) och jag hade dubbellektion på landsväg.
Hur bra såg jag på en skala ?

Diana, ser du skylten för enskild väg?
....
....
ehm, Ah !
bra, då svänger du till vänster sen.
okej.
..
Jäklar, där var den ju!

irriterande som fasen . Men men ..


Diana Hissar!

  • Ledighet - känns så gött att inte behöva göra något,. om man då bortser från alla 100 inlämningar och prov som vi har nästa vecka!
  • Lars-Gunnar, min körskolelärare - Han är så söt och snäll, lilla Lars - Gunnar, dock är han liite dålig på att hålla tider . men äsch så snäll är den lilla gubben, och vilken tålamodan han har ^^

Diana Dissar

  • Väntan - man vet att något ska hända, och man bara väntar o väntar . Ex. om man är gravid och man vet att barnet snart ska födas, man väntar på lönen, man vet att någon kommer att gå bort (dö) men man måste vänta ch låta personen i fråga lida, väntan på en resa, (ex solsemester?) väntan på teoriprov/uppkörning osv osv.
  • Swedbank - så mycket strul som det vart idag, och behövar man kvitta tycker jag dem ska ge mig ett! Jag hade ingen aning om att man behövde kvitto, eftersom kärringen inte gav mig något.
  • Mitt hemska humör - jag kan inget annat o säga att jag inte är en god person när jag är på dåligt humör. Men då brukar ni oftast veta det. så respektera mig bara, och lämna mig ifred.
  • Utseende fixeringen .. i Skolan! - blir så trött vissa dagar, E-huset och skolan har ju förvandlats till värsta modehuset, kommer man osminkad, eller med 'förra årets kläder', ja då får man blickar . Snälla, vi går i skolan för att studera ..

Mottagna kommentarer:

Ta chansen och skriv något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Här hittar du min blogg:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0