Helg ljuva helg ^^

hallojsan!
Skönt att ha avslutat ännu en vecka i skolan, fast nu är det 3 hektiska och sista veckor i skolan ,
fysikprov, psykologiprov, Historiainlämning, engelska prov, kemiprov,företagsekonomi uppsats och tillsist en massor med läxor , på 11 dagar ! (eftersom jag och gabriela är i sthlm torsdag-lördag nästa vecka) ,  ser ut som 2½lovande veckor inte sant ? ^^,
Ni som fortfarande går i skolan, har ni också lika mycket i skolan ? .

Vad gör ni alla på denna fredagkväll ?
Själv ska jag kila mig till min kusin Emma (dock ej min riktiga kusin, namnet hon fått pga hennes 'kinesögon' ;)) det ska bli käk, idol-tittande, film och en massa skratt antar jag ^^

Jag har fått någon jobb influensa, vill bara jobba o jobba o jobba, dock inte på mitt egna jobb : (   allt annat utom mitt egna jobb, känns det som. Blir inte annställd pga att jag är naturare .. make no sense, I can do it ! I promise, better then anyone ;) borde faktiskt inte klaga på jobbet osså, men det man inte har det vill man ha .
Har ni något jobb som ni strävar efter ? :/

image20
DIANA;EMMA;EMMELIE;GABRIELA
Ikväll är det endast jag, emma, emmelie & Ellen!

Ha det gott!
Vi hörs!
PussfrånKina

Idag hade jag turen med mig ....

Hej där !
Sitter på jobbet förtillfället, skulle bara nämna lite snabbt att efter 15 min, 2:a samtalet klarade jag målet för hela kvällen ..  iaf, sitter med teoriboken framför mig och och en clementin bredvid, smaskens .
teoriboken måste vara den tråkigaste boken som finns.. jag vill bara få teoripovet gjort .. men det lär väl ta ett tag ,,

men men, vad gör ni andra människor denna torsdagkväll? och vad gör alla som går de la gardiegymnasiet på sin lediga dag ? tillbringar inte den framför teoriboken eller med att planera ett företag hoppas jag?!..

Aja, imorgon är det start på helg iaf, ska bli skönt. 2 kvällar i tofta blir det för mig iaf, filmkväll hos Emma MJ och ett födelsedagskalas hos Patricia, kmr bli grejt :)
Vad gör ni i helgen ? :)

Ha det gott
Vi hörs!
PussFrånKina

Eva-söt liten människa

Hejdär^^
Har precis avslutat 3 samtal med kära vänner, det behövdes. fast att jag i sista samtalet med Elina hickade hejvilt- haha, hon undrade vad jag druckit igår ! haha, Fanta och Loka !
iaf, vaknade tidigt fick ta mig ute i duggregnet till sjukhuset, tog mina sprutor,
Sedan var det att vänta i 30 min, fick sitta i ett litet rum som heter lekterapi, Eva som är lekterapeut envisades ( på ett gulligt sätt) med att jag skulle pyssla och ha mig, som om jag var ett litet barn på 12 år ^^, skit söt var hon, fick tillslut ge med mig och lägga undan teoriboken och pyssla , kände mig som 12 år då, gjorde söta blommor och fick med mig material som jag kunde göra hemma. Under tiden fylldes det på med massa barn o olika åldrarna och Eva kunde verkligen namnen på alla barnen och hon var som en extra mamma.
helgullig person, det var faktsikt jätte kul att pyssla och trixa . när man gick på högstadiet var det alltid en pysseldag innan jul där vi gjorde massa julkort, rim, marsipan osv .. det är alltid lika kul, haha hur gammal man än blir !

så vi borde faktiskt pyssla någon dag, kära läsare, jag tror det är bra för en själv. för det är väldigt avslappnande och man tar fram sin kreativa sida .. jätte mysigt ^^

När jag kom hem somnade jag på direkten, vaknade av att pappa ringde vid 11. skit sur svarade jag, eftersom min dröm var att "hon från mitt drömjobb" sms.a mig och sa att jag skulle få jobbet jag drömt om . tyvärr var det bara en dröm :( så nära men såå långt bort ändå , aja . ska iaf jobba på MITT jobb , ska väl inte klaga, men det går ju inte som det ska nuförtiden .. aja carro lova mig att jag skulle få sitta på ett bra&roligt projekt, får väl se!.

Nu ska jag iaf jobba intensivt med mitt sista företagsekonomi arbete, ska skapa ett företag . En frisörsalong ^^ haha, har jag priser som Preben så går jag iaf med vinst (;

image19
Söt va ? ^^ haha det är mitt pyssel för dagen !

Ha det gott,
Vi hörs!
PussfrånKina

Trött på detta skit väder ...

Halloj i regnet eller vart ni nu befinner er ! =)
Vad gör alla människor ute i landet?
Känns faktiskt lite som om jag har scitzofren (eller hur de nu stavas ?) för när man fråga vad folk gör i landet, så är det inga som svarar + dem som svarar är mina få kompisar som läser. hahaha ,, så det känns som jag pratar med några som inte finns , om ni förstår ? haha nu kom det igen :P haha, iaf . jag kan ju iaf låtsas som folk läser =) ,, sedan har jag ju lärt mig att scitzofreni inte är när man är två personer , utan när man typ ser människor och saker som inte finns, typ på ngt sådant vis =P iaf iaf ..

Sitter hemma hos Patricia förtillfället :) med bärbar i knät, jag har aldrig tyckt om den dära "musplattan" som finns på bärbara datorer , nej inte alls .. iaf , har precis vart ute på staden , det regnade, och jag förstår inte vad det r bra för? det borde antingen vara sol, eller snö punkt slut . regn, nej det bara förstör allt och är jobbigt när man cyklar,.. 
vi ska iaf se på Oliver twist , ska bli mysigt att äntligen få se filmen :) har velat se filmen sedan i sommras, men då ville ju ingen hyra den med mig .. haha! nu hyrde jag den själv, så patricia får pinas :)

och jag jobbar INTE idag , gud vad skönt. =) Hur går det på jobbet Nadia och Stina ? ^^ (det är nog bara ni som läser detta antar jag, haha eller är det ngn annan som jobbar på Info som läser ?) haha . jag kan ju alltid hoppas ;)

Imorgon är det A-dag (alltså ingen skoldag) gött tänkte jag, som får soa ut lite, MEN sjklart ska jag till sjukhuset 7.45 för att ta mina 3 sprutor som jag nu tar var 6:e vecka, mot mina allergier !! iaf så det blir ingen sovmorgon det inte .. :S sen blir det plugg plugg plugg ! Oh LOVE !? no. och sedan ska jag nog orka mig till jobbet !!

nu har jag  bara snakkat massa skit,, och bara pratat om mig själv haha, men vad ska man skriva här ? ^^
jag har ju inte riiiiktigt lika många läsare som Stina ^^, har du många läsare Nadia ? ^^ , haha blir glad varje gång statistiken går över 10 läsare ;D HAHA !! ..

förresten köpt jag två par örhängen idag , jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ha ett par guld eller silver, så det blev båda två. haha, ett par guldhjärtan och ett par guld tjocka ringar typ ... från H&M . kan ju bli fin någon gång i framtiden =) .. men patricia tyckte inte om hjärtana, men ja tyckte dem var söta, och jag tyckte ringarna var fina .. =P

image14image15
image17image18
Lite bilder vi tog lite snabbt, på mig och patricia , på mina örängen, de ser lite mörka ut, men det är
silver och guld, och det är "ribbat" på de guldiga örhängena .. + en bild på Patricias vägg. skit snygg !
fast använde ngn funktion, så det är bara de röda förgerna som syns på den bilden ..

Ha det gott
Vi hörs!
PussfrånKina


Godnatt alla mina få läsare ^^

Godkväll
Ska strax somna efter en jobbig och seg dag ..
Syrran sitter bakom och är på toa, med öppen dörr !  grows ;)
"skriv om mig, länka mig" här kmr länken --> www.ZiLLe.blogspot.com
hon tyckte jag skrev en tråkig blogg , Tycker ni verkligen det ??(en fråga till mina enstaka läsare ;)
hahaha .. jag kanske blir stor .. någon gång, iaf i min dröm !
nej men , Vad ska man skriva då? jo lönen kom ju idag, känner att jag vill shoppa. fast jag hittar inga kläder juh, inga som är tillräckligt bra för mig.. dessutom betalar mamma mina kläder, de få som jag faktsikt köper..

Min Everestjacka, nyinköpt för i år, tkr jag om såå mycket :) Så tjock och mysig.
faktiskt köpt från barnavdelningen, så liten som jag ä.. (ps, och ändå inte största storleken där ) haha

Imorgon ska jag ta ledigt lite från jobbet , ska hem till min kära Patricia faktiskt :)
ska bli mysigt, hålla på emd dem grejerna vi brukar göra ;) haha
förresten fyller skiten år (17 !!) om 5 dagar ! GRATTIS i förskott !
det var ju synd att jag fyller 18 ! om 4månader och 3 dagar ;)
tror dock jag ska ta det lungt med solen faktiskt ^^. eller ? ;) vad tkr Du elina ?

Jag har bestämt mig, det blir inget Engelska C för mig (?) Ist blir det Svenska C . kan vara bra och ha, + roligare med muntligt också :) ..

JAG&GABRIELA SKA TILL STHLM OM 8 DAGAR ! IIIIH ! ME LOVE STHLM !! typ ;)

image11image12image13
JAG&GABRIELA                               JAG&PATRICIA                      My sister is the most
STHLM 24AUG-07                            Don't ask what we are doing   beutiful girl in the world!
STHLM here we come ;)                             

Godnatt på er
vi hörs!
PussfrånKina

I väntan på det roliga .. noway!

Yjohooo!
sitter här på jobbet, och det är jätte tråkigt eftersom jag är så jävla trött.
iaf, har sålt ett autogiro idag, 6mån så jag börjar bli 'frisk' igen ? ^^

Till Linda
Jag vet att du är jätte duktig, och att det bara var en dålig dag idag.
DU vet att du klarar det nästa gång, Jag tror på dig sötunge ! :)
För jag väntar på de dära kortet, då har du lovat att köra mig i din blå ^^

nej nu ska jag forsätta pinas, jag längtar skit mycket efter min säng.. gah !

Ha det gott!
Vi hörs!
PussfrånKina


Halloj !
Sitter här hemma hos Gabriela förtillfället,
det var ett litet tag sen man var här i denna hålan ^^ haha, och ja må säga att hon måste städa ;) haha !
iaf . har precis haft företagsekonomi med min goa lärare, haha . han är rolig han
fick tillbaka sista provet, och jag må säga att jag är riktigt nöjd ;) Jag kanske ska bli företagare som han säger !? haha!
Nu väntar jag in 4 JOBBiga timmar, usch .. aja det är bara att h'rda och sedan vara glad över lönen som kmr i december ! ^^ för oktoberlönen kom in idag :D
Ska även ta tag i mitt körkort , då menar jag teorin förtillfället .. ska börja läsa nu! jag ska ju ha körkortet innan sommra iaf ;) wrooom!!
nej nu ropar hon i rummet, hon har hittat ngt fiffigt ..

WROM; kör försiktigt!
Vi hörs!senarepå jobbet
PussfrånKina

En svacka i jobbet nuförtiden ... (?)

Halloj,
JO jag skriver från Värmlands folkblad,
men det går skit skit skit, fast sen är jag sådan att om det går skit första timman så är jag inställd på det och sedan fungerar det inte för mig , jag överlever nog förhoppnignsvis ^^

Det är faktiskt jätte kul att blogga .. fast inga läser, bara dem jag tvingat (A) haha iaf,

JAG SÅLDE !! LYSTRING; DIANAS Influensa har börjat ta sig. haha
till en liten kärring, som nappade efter 14 min, då jag nämnde grisjakten ! Haha

NU slutar jag om 35 min, =)

Ha det gott,
Vi hörs!
PussfrånKina


Hej alla bloggläsande människor !
Sitter med mick 5cm från munnen . skit trevligt
nej, just nu är det väldigt tråkigt , och jag orkar inte ..
har nog fått en liten svacka, går verkligen piss dåligt nuförtiden .. iaf om man jämför med förr
vi får hoppas att det är som en influensa som senare tar slut.

aja, nu är klockan 18.56 och jag har rast om 4 min, gött för då ska jag käka pizza

återkommer lite senare ..

Ha det gott!
VI hörs!
PussfrånKina

Halvvägs genom en jobbig dag ...

Tjohoo !
Vad gör alla i detta land på en måndag ?
Själv sitter jag hemma, precis pratat med Fredrik i telefon.. haha , han har tjänat 5000 kr ! grattis! :P
Skolan bestod endast av 2 lektioner, varav vi såg på filmen "The green mile" på båda lektionerna, hemsk film men väldigt bra .. ngn annan som sett den ?
Aja slutade väldigt tidigt, men stannade kvar i skolan i hela 1½ tim, hjälpte marcus med sin graf till hans rapports på PAINT ;) och sedan fastna vi framför de dära skjutspelet som vi har i vårat studielandskap. dock var jag sämst , marcus aka iceman var duktigare ;)
aja, det blåser som tusan här, tur att jag ahde medvind, men ska senare till jobbet, blir väl en mindre roligare upplevelse .. fasen jag blåste ju nästan av cykeln ..
just det, jag måste skaffa mig en mössa , synd att jag inte är född till att se bra ut i mössa ! :(
En annan sak, jag hatar verkligen Engelska och jag är inte alls duktig på det. men nu blir jag tvungen på att fundera om jag ska läsa Engelska C - Frivilligt!! endast för att det är bra och ha + meritpoäng. vart är världen påväg ?
Något mer? jo ska jobba idag, 17-21 är uppe i 48 tim denna månaden isf . usch ibland vet jag inte hur jag orkar och hinner med det ... har kommit på att jag måste ta tag i alla läxor , men om inte jag känner press så blir det att jag bara skjuter fram allt. det är väl så jag är uppbyggd. Det enda jag vet att det 3½jobbiga veckor kvar i skolan .
men men det är bara o köra, och sen se fram emot ett välförtjänt lov :)
Nu ska jag tag en tupplur på 20 min, för det är bättre än att sova , har fredrik lärt mig !

Ω → detta är ett Omega och är beteckningen för ressistans, Ohm. ( det nalkas fysik )

image10
jag är duktig på paint, och marcus på att döda ! ^^, För vi går inte samma klass längre :/
9 juni 2006 , 9b1

Ha det gott!
Vi hörs!
PussfrånKina

En för tidig skoldag...

Godmorgon allihopa!
Sitter här i studielandskapet förtillfället .
Börjar inte min första lektion förens 9.40
fast eftersom jag var tvungen att i fredags säga förhastat att jag & Anton skulle göra klart kemirapporten så sitter vi här.
Aja, känns mest som stackars Anton får göra allt. haha
Jag fattar inte ens 47% av de vi gör. ajdå ! haha

men men .
det är faktiskt riktigt kul med blogg, (iofs inte haft den mer än en dag men iaf)
haha, och de flesta som läser min blogg har blivit tvingade till att göra det
haha! ex : -något namn- LÄSM IN BLOGG ! haha, osv .
Ni kan tänka er hur jag tjatar om att folk ska läsa min blogg. haha !

aja nej nu ska jag faktiskt hjälpa Anton, om det är så mkt till hjälp.

image7
Hade ingen roligare bild på min mapp i skolan, så det fick bli mitt schema .
Dock har jag en väldigt härlig dag framför mig : )

Ha det gott !
Vi hörs!
PussfrånKina


I must introduce ....

Jahapp . då satt man här igen då ..
Inte alltför mkt har hänt i mitt liv sen sist .
Jo vart lite duktig och gjort 3 fysik uppgifter .
men men , kollade igenom skolkatalogen en snutt också .
jo just det ! årets skolkatalog kom.
det var faktiskt bra att den var i färg, dock har jag inga kommentarer på hur jag blev.. meen folk vet väl ungf hur man ser ut =P haha , förhoppningsvis . yeye .

sitter förtillfället och pratar via msn som just nu känns som halva mitt liv . iaf
Patricia på G , skickar över en massa bilder från i fredags, det går segt vill jag lova, när man skickar till en seg patricia som accepterar bilderna ungf en per minut ^^, då det är över 100 bilder !
Fredrich som snakkar om vilka böcker han ska ha med till Thailand, som dock endast väger 2068 gram . haha, den grabben är sjuk . tar med sig massa böcker när man åker till Thailand ! GOSCH !
Ellen som är super söt och orolig för en liten sak som du inte behöver vara ;) haha . du klarar dig igenom det ;) hihi det kmr nog inte vara så pinsamnt ! ;)

nej men just det. Syster min får jag ej glömma. ska förresten säga att ni ska kolla in hennes blogg, (OBS! varnar dock för engelsk text . om ni är som mig och htar engelska, don't push ! or , do it . she would liked it .. våga ej klaga på min engelska :P )  ----> www.ZiLLe.blogspot.com

image6
Jag vill ha sommar 2008 nu ! bild från sommar 2006

Godnatt på er alla
Vi hörs !
PussfrånKina


Jag har lärt mig ett nytt ord ....

Tjoho igen !
Satt och tänkte lite, hur dum kan en människa vara egentligen på skala 1-99 ?
Sedan har jag även lärt mig ett nytt ord, en kombination av Idiot och ett annat ord. haha!
Fast det är klart, jag är ju ganska patetisk och en stor jävla *****idiot.
Sedan har jag ju ingen anledning till att skriva det jag gör just nu .eller vad tkr du Elina ? ;)
Herregud . nej jag tror jag ska ta mig i kragen och börja växa upp lite. haha
jag är ju faktiskt snart 18 år. om inte mindre än 4mån och 5 dagar .^

image5
Man kan ju undra när jag ska växa upp, borde ske snart iaf ;)

Vi hörs!
PussfrånKina

Ännu en helg förbi

HALLOJ!
Efter att ha läst X antal bloggar en stund så blev jag faktiskt lite sugen på att själv skapa en blogg..
jaa, så vad ska man säga nu då .
lite allmänt om mig själv,
Diana heter jag, går på DeLaGardiegymnasiet, en helt okej skola, går andra året på Naturvetenskapliga programmet. hum, det var de . haha !
Nej men sitter här vid datorn, vilket inte är ovanligt . men har dock vart duktig och jobbat i 4 timmar idag, så en liten slant har jag allt jobbat till mig.
Helgen har vart seg faktiskt. enda roliga dagen var Fredagen.
Plugget som varade en lååång dag . 8.00-16.00 , förstår dock inte varför vi hade sista lektionen .
Efter det så kilade Jag,Patricia&fredrik iväg till Allvideo .
jag blev dumförklarad och lurad på godis för 96kr/kg . as irriterande, iaf.
Det blev en kärlekskomedi. haha, tänka sig att den inte var så bra!.
Kilade iväg till hjertbergs .
blev skjutsad av fredrik hem till patricia, tröffade solen ett tag. vilket är patricias solarium
alltid lika skönt . !
vidare till tofta pizzerian . fredrik kom med sin moppe,
Kom ihåg på högstadiet när jag alltid blev skjutsad av grabbarna ^^ så kul!
kilade iväg till Fredrik . lång jävla uppförsbacke i stenhammar alltså, usch.nästan värre än att klättra upp för Mount Everest .
det blev pizza, film,godis, chips, jordnötsringar, julmust, sockerdricka, och en jäkla massa kort.
min kamera, som dock är ny, men såå mkt sämre än min gamla är med överallt .
Tyckte faktiskt lite synd om Fredrik, but I think he liked it ^^,

sen blev det natten . och jag&patricia åkte nerför lååånga stenhamamrsbacken, mjau! det var gött!
pappa & mamma kom med bil. som tro det eller ej; JAG körde ^^,
fasen jag har fortfarande väldiga problem med min backkörning,. ajdå ^^
fötterna bara darrar och fötterna bara trycker på alla möjliga pedalar när jag blir nervös.
men men , har iaf bokat 12 körlektioner . from 18 januari kör jag 2 lektioner/vecka . jag ska allt ha körkortet (;

image1
Efter många många försök, och de två andra ungarna var nära att balla ur , så lyckades vi
faktiskt få ett lyckat kort :) Ni kan ju lägga märke till hur jag håller Fredriks stackars anka!


Lördag
Väldigt seg dag. vaknar klockan 11 . blir påmind om att jag ahr min cykel kvar lämnad vid torget, måste ta mig ut till stan för att hämta den, jobbigt .
Får tag på Elina, som ska in till stan .
Kommer till stan med pappa, tidigare . hämtar ut pengar för att fördröja tiden .
kilar iväg till biblioteket . lånar 3 böcker om Martin Luther (historia arbete)
känns bra, kmr dock inte läsa dem.
träffar Elina, kilar runt i varenda affär, inte alls sugen på att köpa ngt.
det var de, åker hem. ihopp om att jag ska plugga. men det fungerar dock inte.
slutar med att jag somnar. vaknar upp efter 2 tim.
Stannar vid datorn med Fredrik & Elina, jag & elina kom på att vi kunde lekt på kvällen.
men båda trodde vis kulle plugga, men det gjorde vi ej och resultatet sluta med att vi båda har jätte tråkigt.
Kom på en uppfinning, en magisk dörr, en dörr som man kan ge igenom och komma till vem som helst, närsom helst. typ :)
Tänk vad praktiskt det skulle vara ! inte tänka på skjuts, buss och cykel.
image2
Detta är min Elina , en naturare och en Samhällare!
vi kan ju undra på vem som är den smarta ;)
Känns gött att kunna säga att bilden är ungf 3 år gammal ^^


Söndag
Jobb jobb och återigen jobb.
jag är en flitig telefonförsäljare som hållt på sedan 6 november 2006 - där sket sig min plan om att bara jobba i högst 1 år ! haha. fast det är för jag är en tjötig liten telefonförsöljare som tjötar och har sig med mina kunder.!
image4
Telefonist? javisst . mitt jobb. men de som känner mig vet hur mkt jag vill ha ett visst annat jobb,.!

Vi får se hur det blir med mitt bloggande. ska försöka uppdatera dagligen !
nej nu ska jag gå och käka pizza från gårdagen.
Ha det gott ! Vi hörs!
PussfrånKina


RSS 2.0